Tisztelt Látogató! Üdvözöljük weboldalunkon.

A PLANIMPORT KFT főként kínai importra és magyar termékek exportjára specializálódott társaság. Stratégiájának és működésének középpontjában partnereink igényei állnak; célunk, hogy megtaláljuk és megvalósítsuk a számukra legelőnyösebb megoldást. 

Cégünk két módon tud stabil üzleti és versenyképes kereskedelmi szolgáltatást nyújtani: 

1. Üzleti szempontból közreműködőként: 

Közreműködőként a tanácsadásokon keresztül a megfelelő kínai kereskedelmi terület kiválasztása után a piackutatásokat követően kínai gyártóktól, kereskedőktől van lehetősége partnereinknek közvetlenül vásárolni. Ekkor megegyezés szerinti tanácsadási és rakományértéktől valamint a bonyolítás mértékétől függő százalékos közvetítői - közreműködői díjat számítunk fel. 

2. Kereskedelmi szempontból beszállítóként: 

Beszállítóként a partneri igények alapján kiválasztott nagy mennyiségű vegyes termékekkel megrakott konténerek behozatalát bonyolítjuk a megrendeléstől a belföldiesített házhozszállításig (Door To Door). Ekkor az import költségekhez adódó megegyezés szerinti százalékos kezelési költséget számítunk fel. 

A közvetítői és beszállítói tevékenységen kívül a piaci igények minél szélesebb körű kielégítésének érdekében, saját raktárkészletünkről a háztartásban naponta használatos fogyasztási cikkeket is kínálunk. 

Az általunk importált és forgalmazott termékeket nagykereskedéseken és viszonteladói hálózatokon keresztül értékesítjük, így juttatva el azokat a fégfelhasználók felé. Partnereink számára rugalmas fizetési feltételeket, és állandóan bővülő termékkínálatunkból folyamatos akciós árakat tudunk biztosítani. Multi-, makro- és mikrovállalkozások egyaránt profitálhatnak tehetségünkből és aktív közreműködésünkből. 

Üzleti és kereskedelmi szolgáltatásainknál is a leghatékonyabb, és legkorszerűbb megoldások felismerését támogatjuk. Minden esetben a legfontosabb, hogy megelőzzük a lehetséges problémákat, s hogy rugalmasan kezeljük a nehéz helyzeteket, hiszen a sikeres teljesítés feltétele a felek közötti hatékony együttműködés. Célunk az ilyen együttműködés eredményeképpen létrejövő kölcsönös nyereséges növekedés - véleményünk szerint ez a tartós siker alapja. 

A PLANIMPORT KFT a kínai-magyar kereskedelmi kapcsolatokat összekötő, olyan közvetlen import - export csatorna, amin keresztül vezetőségünk és munkatársaink mindig arra törekszenek, hogy nevünk üzleti partnereink számára biztosítékot jelentsen jövőbeli kereskedelmi sikerükhöz, mert az Ön sikere számunkra a legnagyobb jutalom! 

Ha rövid bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését, tanulmányozza tovább honlapunkat, és felmerülő kérdéseivel forduljon bizalommal munkatársunkhoz a megadott elérhetőségek egyikén.

Érdeklődés.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

0/500

Invalid Input
Írja be újra.

ÜZLETI SZOLGÁLTATÁSOK

Üzleti szolgáltatásaink fő célja: A Kínai kereskedelmi viszonyok megértése érdekében üzletviteli tanácsadás, piackutatás, kínai nyelvű tolmácsolás, a kínai import menetével, és a magyar termékek exportjával kapcsolatos részletes tudnivalók bemutatása.

KÍNÁBÓL RENDELHETŐ TERMÉKEK

Minőségi napi használati cikkeket kínálunk olcsón raktárkészletről rendelését követően akár 24 órán belüli kiszállítással! Változatos akciókkal várjuk szíves megkeresését. Kérjük tekintse át termékeinket s árajánlatért forduljon kollégánkhoz.

PLANLIFE SAJÁTMÁRKÁS TERMÉKEINK

Minőségi napi használati cikkeket kínálunk olcsón raktárkészletről rendelését követően akár 24 órán belüli kiszállítással! Változatos akciókkal várjuk szíves megkeresését. Kérjük tekintse át termékeinket s árajánlatért forduljon kollégánkhoz.

TOLMÁCS SZOLGÁLTATÁS

Konferenciák, kereskedelmi egységek, kiállítások, gyárlátogatások alkalmával, vagy árumegrendeléskor, áruátvételkor a nyelvi különbségek miatt felmerülő félreértések kezelésére a harmadikként használt nyelv nem mindig bizonyul elegendőnek.

A PLANIMPORT KFT. fő tevékenysége keretén belül igény szerint üzletviteli tanácsadást, piackutatást végez, ezen kívül közvetítői - közreműködői szerepet vállal a kínai import - exportban. Kínai nyelvű tolmács szolgáltatást nyújt gyárlátogatások alkalmával, a kantoni vásáron, egyéb kiállításokon Kína egész területén, valamint vállalkozásunk saját termékforgalmazást is bonyolít. Cégünk teljes körűen lebonyolítja a Kínai importot, valamint a Magyar termékek exportját, azok Kínában történő megjelenését, értékesítését. Import Kínából: amennyiben általános napi használaticikkre, konyhai eszközökre, kertészeti felszerelésekre, ajándéktárgyakra vagy játékokra, akár egyéb vonatkozású árura, gépekre, egyedi termékek gyártására, szerszámok beszerzésére van szüksége várjuk szíves megkeresését. Önnek csakis az eladásra kell koncentrálnia, az importot bízza ránk! További cégbemutató

A PLANIMPORT KFT. fő tevékenysége keretén belül igény szerint üzletviteli tanácsadást, piackutatást végez, ezen kívül közvetítői - közreműködői szerepet vállal a kínai import - exportban. Kínai nyelvű tolmács szolgáltatást nyújt gyárlátogatások alkalmával, a kantoni vásáron, egyéb kiállításokon Kína egész területén, valamint vállalkozásunk saját termékforgalmazást is bonyolít. Cégünk teljes körűen lebonyolítja a Kínai importot, valamint a Magyar termékek exportját, azok Kínában történő megjelenését, értékesítését. Import Kínából: amennyiben általános napi használaticikkre, konyhai eszközökre, kertészeti felszerelésekre, ajándéktárgyakra vagy játékokra, akár egyéb vonatkozású árura, gépekre, egyedi termékek gyártására, szerszámok beszerzésére van szüksége várjuk szíves megkeresését. Önnek csakis az eladásra kell koncentrálnia, az importot bízza ránk!

PlanImport Kft. © 2020. Kínai Import - Minden Jog Fenntartva