Itt töltheti le Árumegrendelő lapunkat (a cégünk árukészletében megtalálható termékek megrendeléséhez), a PLANIMPORT KFT. Szállítási feltételeket tartalmazó keretszerződését, az egyes termékekhez készített Biztonsági adatlapokat, Beszerzési árajánlatkérő lapot (a cégünk árukészletében meg nem található, de igény szerint Kínából rendelhető cikkek megrendeléséhez), valamint Tolmácsolás-megrendelő lapot és az üzleti szolgáltatásokhoz kapcsolódó kínai udvariassági formákról készült anyagunkat.

Árumegrendelő lap

Itt töltheti le Árumegrendelő lapunkat a cégünk árukészletében megtalálható termékek megrendeléséhez. Kérjük, az árumegrendelő lapon tüntesse fel a kívánt terméket, majd e-mailen az ertekesites@planimport.hu címre küldje el felmerülő igényét. Megkeresésére rövid határidőn belül az árak és egyéb körülmények vonatkozásában válaszolunk. A kiszállításról, és annak feltételeiről a PLANIMPORT KFT. Szállítási keretszerződésében olvashat.

Árumegrendelő lap - letölthető

Szállítási keretszerződés

A Cégünk által is jóváhagyott hivatalos megrendelést követően a termékek kiszállítását a PLANIMPORT KFT. Szállítási keretszerződésében foglaltak alapján teljesíti.

A felek között szerződés hiányában minden esetben a keretszerződésben foglaltak alapján járunk el.

Kérjük, olvassák át szerződésünket és felmerülő kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal.

Szállítási keretszerződés - letölthető

Beszerzési árajánlatkérő lap

Itt töltheti le Beszerzési árajánlatkérő lapunkat, amelyen a cégünk árukészletében meg nem található, de igény szerint Kínából rendelhető termékek ajánlatát kérheti.

A kitöltött beszerzési árajánlatkérő lapot e-mailen az info@planimport.hu címre küldje el. Amennyiben minden információ rendelkezésre áll az ajánlat megadásához, válaszunkban értesítjük annak határidejéről.

Beszerzési árajánlatkérő lap - letölthető

Biztonsági adatlapok

A PLANIMPORT KFT. termékei importjához és forgalmazásához szükséges tudnivalókat olvashatja itt, s ehhez kapcsolódóan az egyes termékekhez szükséges biztonsági adatlapokat, egyéb dokumentumokat töltheti itt le.

Tolmácsolás-megrendelő lap

Tolmács szolgáltatásunkat az előzetes telefonos egyeztetést követően a kitöltött Tolmácsolás-megrendelő lapon elektronikus levélben az info@planimport.hu címre küldje el számunkra.

Tolmácsolás-megrendelő lap - letölthető

Kínai udvariasságról

Kereskedelmi célú és általános találkozókkor felmerülő udvariassági formák Kínában

Üzleti tárgyalásainkat megjelenésünkkel, öltözködésünkkel, a tárgyalási idő maximális kihasználásával, a lényeg megfogalmazásával, szónoki képességeinkkel próbáljuk sikeressé tenni. A kínai kereskedelmi életben azonban a tárgyalások során felmerülő kommunikációs helyzetek a felek értékrendjét és mentalitását tekintve eltérnek a megszokott nyugati tárgyalástechnikáktól. Az alábbiakban bemutatásra kerülnek azok az általános és egyszerű, ám ugyanakkor fontos tudnivalók, amelyekkel mindenképpen tisztában kell lennünk, ha kínai partnerekkel találkozunk gyárlátogatások során, illetve ebéd- és vacsorameghívások alkalmával.

Kínai udvariasságról - letölthető

Érdeklődés.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

0/500

Invalid Input
Írja be újra.

ÜZLETI SZOLGÁLTATÁSOK

Üzleti szolgáltatásaink fő célja: A Kínai kereskedelmi viszonyok megértése érdekében üzletviteli tanácsadás, piackutatás, kínai nyelvű tolmácsolás, a kínai import menetével, és a magyar termékek exportjával kapcsolatos részletes tudnivalók bemutatása.

KÍNÁBÓL RENDELHETŐ TERMÉKEK

Minőségi napi használati cikkeket kínálunk olcsón raktárkészletről rendelését követően akár 24 órán belüli kiszállítással! Változatos akciókkal várjuk szíves megkeresését. Kérjük tekintse át termékeinket s árajánlatért forduljon kollégánkhoz.

PLANLIFE SAJÁTMÁRKÁS TERMÉKEINK

Minőségi napi használati cikkeket kínálunk olcsón raktárkészletről rendelését követően akár 24 órán belüli kiszállítással! Változatos akciókkal várjuk szíves megkeresését. Kérjük tekintse át termékeinket s árajánlatért forduljon kollégánkhoz.

TOLMÁCS SZOLGÁLTATÁS

Konferenciák, kereskedelmi egységek, kiállítások, gyárlátogatások alkalmával, vagy árumegrendeléskor, áruátvételkor a nyelvi különbségek miatt felmerülő félreértések kezelésére a harmadikként használt nyelv nem mindig bizonyul elegendőnek.

A PLANIMPORT KFT. fő tevékenysége keretén belül igény szerint üzletviteli tanácsadást, piackutatást végez, ezen kívül közvetítői - közreműködői szerepet vállal a kínai import - exportban. Kínai nyelvű tolmács szolgáltatást nyújt gyárlátogatások alkalmával, a kantoni vásáron, egyéb kiállításokon Kína egész területén, valamint vállalkozásunk saját termékforgalmazást is bonyolít. Cégünk teljes körűen lebonyolítja a Kínai importot, valamint a Magyar termékek exportját, azok Kínában történő megjelenését, értékesítését. Import Kínából: amennyiben általános napi használaticikkre, konyhai eszközökre, kertészeti felszerelésekre, ajándéktárgyakra vagy játékokra, akár egyéb vonatkozású árura, gépekre, egyedi termékek gyártására, szerszámok beszerzésére van szüksége várjuk szíves megkeresését. Önnek csakis az eladásra kell koncentrálnia, az importot bízza ránk!

PlanImport Kft. © 2020. Kínai Import - Minden Jog Fenntartva